Warta Industri

  • Ngeunaan TREADMILLREVIEWS.NET

    Ngeunaan TREADMILLREVIEWS.NET

    Ditulis ku Tim Redaksi Treadmills Urang dimimitian kaluar di Minneapolis.Urang bogoh ka mini-apel.Naon urang teu jadi getol di dinya?Hawa usum.Tiis pisan yén Minnesotans nempatkeun torowongan pejalan kaki di antara gedong.Anjeun teu hoyong ngajalankeun luar di Minneapolis.Kadang-kadang, pelatih ngajak urang ngajalankeun...
    Maca deui
  • Abdi hoyong janten dewi!

    Abdi hoyong janten dewi!

    Sanajan dinten ieu 8 Maret, mayoritas awéwé sabangsa ushered dina festival sorangan, tapi teu kudu lulus tilu-kadalapan, kami lahir dewi, teu dewi, urang ogé latihan dewi salila festival!1. Jieun latihan anjeun sakumaha serius sakumaha kompetisi Lamun anjeun ngalakukeun naon ath ...
    Maca deui
  • Covid-19, Dimimitian Ku Kabugaran

    Covid-19, Dimimitian Ku Kabugaran

    Latihan sedeng mangrupikeun cara pikeun ningkatkeun kekebalan manusa.Rumah Sakit Wuhan Fangfang utamina ngarawat pasien anu hampang kalayan COVID-19.Ieu téh sapopoé pikeun ngalakukeun latihan jeung ngalakukeun menari pasagi.Pasién ogé "luncat" dina Jaringan Warta, anu ngarecah imajinasi masarakat ngeunaan tradisional ...
    Maca deui
  • Tanggung Jawab Pamaréntahan Publik Balik Obesitas

    Tanggung Jawab Pamaréntahan Publik Balik Obesitas

    Édisi 1996 tina feminisme sareng badan olahraga》 Book Seal, judulna Human Sports Press, Made of Everything, mangrupikeun hal anu ku kuring didamel saatos ngabahas sareng murid-murid kuring. , urang nyarioskeun carita "...
    Maca deui
  • Xiong Huan Ngobrol Ngeunaan Kabugaran Awéwé: Henteu Ngalawan Awak Anjeun

    Xiong Huan Ngobrol Ngeunaan Kabugaran Awéwé: Henteu Ngalawan Awak Anjeun

    Ti garis kutang ka "pinggang komik", ti "beuheung angsa" kana taktak Angle katuhu, dina nyanghareupan model kabugaran overwhelming, kumaha kedah awéwé biasa ti sorangan?Dina buku anu nembe diterbitkeun "Dijieun tina Sadaya Awak: Narasi Kabugaran Wanita Cina," Xion ...
    Maca deui
  • Kabugaran ilmiah bakal gawé bareng pikeun ngalawan wabah

    Kabugaran ilmiah bakal gawé bareng pikeun ngalawan wabah

    Kabugaran ilmiah bakal gawé bareng pikeun ngalawan wabah —— College of Chemical Engineering and Materials Health Combat Epidemic Social Practice Team mangrupikeun cara anu leres pikeun ngajarkeun prosés ngajalankeun online Dina 8 Juli, tim prakték sosial pajoang kaséhatan ti Scho...
    Maca deui
  • Leungeun badag nyekel leungeun leutik kabugaran pikeun ngalawan wabah

    Leungeun badag nyekel leungeun leutik kabugaran pikeun ngalawan wabah

    Dina raraga ngamangpaatkeun pinuh waktu pakansi usum, enrich kahirupan libur barudak, ngokolakeun latihan fisik alus sarta kabiasaan dahar cageur, sarta ngamajukeun ngembangkeun ngagabung learning budaya nonoman sarta latihan fisik.According kana susunan ...
    Maca deui