Warta

  • Naon métode umum tina latihan alat

    Naon métode umum tina latihan alat

    Lamun datang ka kabugaran, loba jalma mikir indit ka gim pikeun latihan, tapi lamun dulur indit ka gim pikeun latihan, maranéhna teu nyaho kumaha carana olahraga.Tungtungna, angkat ka sababaraha alat sapertos treadmill pikeun latihan.Ieu runtah waktu jeung duit urang, urang leuwih hadé ngartos sababaraha ...
    Maca deui
  • leungitna beurat mesin Elliptical moal menyakiti dengkul teh

    leungitna beurat mesin Elliptical moal menyakiti dengkul teh

    Nalika urang ngagunakeun sababaraha alat kabugaran pikeun latihan otot urang, urang mindeng ngarasa yen parabot kabugaran ieu latihan otot leg urang pisan atra, tapi dina waktos anu sareng, maranéhna boga tatu tangtu jeung dampak dina tuur urang.Janten urang nengetan pisan kana ieu nalika milih alat kabugaran.Kitu ogé anjeun ...
    Maca deui
  • Naha latihan mesin tiasa ngirangan beurat?

    Naha latihan mesin tiasa ngirangan beurat?

    Ayeuna beuki loba jalma mimiti ngalakukeun latihan kabugaran, nu dibagi kana latihan freehand jeung latihan parabot.Lamun datang ka latihan mesin, loba jalma mimiti mikir yén ieu dipaké pikeun ngawangun otot, tapi sababaraha urang nyebutkeun yén latihan mesin ogé bisa leungit wei ...
    Maca deui
  • Naha kabugaran awéwé tiasa ngalambatkeun sepuh?

    Naha kabugaran awéwé tiasa ngalambatkeun sepuh?

    Lamun datang ka cara pikeun ngalambatkeun turun sepuh, loba jalma nyebutkeun yén kabugaran tiasa pohara efektif dina nulungan urang ngurangan formasi wrinkles sarta nyieun maneh kasampak ngora pisan.Aya ogé jalma anu ngarasa yén kabugaran henteu merta ngajantenkeun aranjeunna katingali ngora pisan, sareng ogé tiasa nyababkeun cilaka pikeun ...
    Maca deui
  • Kumaha naék sapédah pikeun langsing suku anjeun

    Malahan, urang ogé teu bisa ngahaja olahraga pikeun leungitna beurat, urang bisa ngagunakeun sababaraha lampah dina kahirupan sapopoe pikeun leungitna beurat, cycling mangrupakeun jalan alus pikeun leungitna beurat, teu ngan hiji cara ékonomi pikeun lalampahan, tapi ogé kaséhatan. cara ngarambat.Lamun anjeun resep ngalakukeun latihan di panto, anjeun tiasa nganggo spinning bike.S...
    Maca deui
  • Naon gerakan gabungan tina latihan aparat

    Naon gerakan gabungan tina latihan aparat

    Latihan kabugaran ngagaduhan gerakan kabugaran khusus pikeun bagian anu tangtu, ogé gerakan sanyawa anu ngalaksanakeun sababaraha grup otot dina waktos anu sami.Gerakan sanyawa tiasa ngabantosan jalma anu teu gaduh waktos kabugaran anu cekap pikeun latihan, gerakan sanyawa duanana sacara bébas sareng latihan mesin ...
    Maca deui
  • Naon alat-alat gim latihan taktak

    Naon alat-alat gim latihan taktak

    Nalika urang ngalatih sababaraha otot, teu bisa dihindari yén urang bakal nganggo alat kabugaran pikeun ngabantosan urang latihan.Otot utama taktak nyaéta otot deltoid, sareng seueur jalma ngalatih taktak utamina pikeun ngajantenkeun dirina langkung kuat, ku kituna baju bakal langkung bergaya.Janten anjeun terang naon anu ...
    Maca deui
  • Naon mangpaat kabugaran?

    Naon mangpaat kabugaran?

    Kabugaran henteu ngan ukur mangpaat pikeun awak urang, tapi ogé ngabantosan kaséhatan méntal urang Kahiji, ningkatkeun kapercayaan diri. janten percaya diri, sababaraha jalma anu ipis teuing pikeun ngaku ...
    Maca deui
  • Métode kabugaran

    Métode kabugaran

    Latihan Daya Tahan, ogé katelah latihan aérobik, nyaéta metode latihan anu paling penting sareng dasar dina resep latihan.Dina resép latihan terapi na resép latihan preventif, utamana dipaké pikeun rehabilitasi sarta pencegahan kasakit kronis th ...
    Maca deui
  • Pentingna kabugaran pikeun hiji jalma

    Pentingna kabugaran pikeun hiji jalma

    Teu gampang pikeun nangtung kaluar dina Hollywood geulis.Hiji "nini" gancang narik perhatian sadayana di 2018 Academy Awards kalayan temperament sareng sosok anu luar biasa.Anjeunna Jane Fonda, 81 taun.Sanajan sababaraha taun geus ninggalkeun garis dina beungeutna, manéhna masih jadi ...
    Maca deui
  • Naha aérobik mangrupikeun latihan anaérobik?

    Naha aérobik mangrupikeun latihan anaérobik?

    Luncat aérobik aérobik unggal dinten tiasa maénkeun peran anu tangtu dina kaleungitan beurat, tapi gumantung kana sabaraha kuat anjeun sareng sabaraha kesang anu anjeun jaga.Para ahli geus ngomong yén lamun urang latihan leungit beurat, maranéhanana kudu nari salila sahenteuna satengah jam leungit gajih.Mimitian ngaduruk, upami anjeun hoyong leungit wei...
    Maca deui
  • Pamakéan alat kabugaran

    Pamakéan alat kabugaran

    Pamakéan alat kabugaran rupa-rupa, sarta perlu ngawasaan metodeu nu bener pikeun éféktif.Kusabab tekanan kerja anu luhur, laju hirup anu gancang sareng sakedik waktos luang, seueur jalma milih kabugaran pikeun nguatkeun awak, latihan awak, sareng bersantai tekananana.Hayu &...
    Maca deui