• Liaocheng Excellent Mechanical Equipment Co., Ltd.

Kami Liaocheng Alus

Liaocheng Excellent Mechanical Equipment Co.,Ltd.specializes dina produksi parabot kabugaran .Products kaasup runtuyan oksigén, runtuyan kakuatan, latihan beurat bébas, runtuyan kabugaran fisik barudak.

img perusahaan

produk béntang

Pilihan umum pikeun peminat kabugaran

Puseur warta

Pilihan umum pikeun peminat kabugaran

leungitna beurat mesin Elliptical moal menyakiti dengkul teh

Elliptical mesin leungitna beurat moal h ...

Nalika kami nganggo sababaraha alat kabugaran pikeun latihan otot urang, urang sering ngarasa yén alat kabugaran ieu latihan otot leg urang jelas pisan, tapi dina waktos anu sareng, aranjeunna ngagaduhan tatu sareng ...
Naha latihan mesin tiasa ngirangan beurat?

Naha latihan mesin tiasa ngirangan beurat?

Ayeuna beuki loba jalma anu mimiti ngalakukeun latihan kabugaran, nu dibagi kana latihan freehand jeung latihan parabot.Lamun datang ka latihan mesin, loba jalma mimitina sanajan ...
Naha kabugaran awéwé tiasa ngalambatkeun sepuh?

Naha kabugaran awéwé tiasa ngalambatkeun sepuh?

Lamun datang ka cara pikeun ngalambatkeun turun sepuh, loba jalma nyebutkeun yén kabugaran tiasa pohara efektif dina nulungan urang ngurangan formasi wrinkles sarta nyieun maneh kasampak ngora pisan.Aya ogé jalma anu f ...

Kumaha naek sapedah pikeun langsing suku anjeun

Malahan urang ogé teu bisa ngahaja olahraga pikeun leungitna beurat, urang bisa ngagunakeun sababaraha lampah dina kahirupan sapopoe pikeun leungitna beurat, cycling mangrupakeun jalan alus pikeun leungitna beurat, teu ngan hiji cara ékonomi pikeun t...
Naon gerakan gabungan tina latihan aparat

Naon gabungan gerak tina ap...

Latihan kabugaran ngagaduhan gerakan kabugaran khusus pikeun bagian anu tangtu, ogé gerakan sanyawa anu ngalaksanakeun sababaraha grup otot dina waktos anu sami.Gerakan sanyawa tiasa ngabantosan jalma anu d...