Warta pausahaan

  • Wilujeng sumping di Olimpiade Usum tiis

    Wilujeng sumping di Olimpiade Usum tiis

    Tanggal 19 Januari 2022, kabugaran nasional sareng usum és sareng salju anu bahagia di Propinsi Anhui sacara resmi diluncurkeun di Aula Wuhuan És sareng Salju Pusat Kaséhatan Promosi Olahraga Hefei.Dina waktos anu sami, paméran téma budaya és sareng salju Anhui dilaksanakeun, sareng karakter és sareng salju lokal ...
    Maca deui
  • Dasar Kabugaran Pemula

    Dasar Kabugaran Pemula

    Dasar pikeun ngamimitian kabugaran kalebet frékuénsi kabugaran, kagancangan, beurat, set, reps per set, gerakan, sareng otot target.Latihan sakali-kali henteu kalebet kabugaran.Sacara umum, beginners ngalakukeun ngeunaan 3 kali saminggu.Frékuénsi latihan pikeun praktisi panengah dijaga dina ...
    Maca deui
  • Trend Anyar Kabugaran Nasional

    Trend Anyar Kabugaran Nasional

    Popularisasi olahraga kabugaran nasional mangrupikeun simbol penting tina modernisasi nagara.Sidang Paripurna Kaopat Panitia Pusat CPC ka-19 negeskeun: " Fokus dina ningkatkeun kabugaran fisik masarakat sareng ningkatkeun ukuran institusional pikeun ngamajukeun ...
    Maca deui
  • "Bunderan kabugaran 15 menit"

    "Bunderan kabugaran 15 menit"

    Anyar-anyar ieu, wartawan diajar ti Komite Promosi Aksi Hohhot Sehat yén dina prosés promosi sacara komprehensif Hohhot séhat, Kota Hohhot sacara giat ngalaksanakeun tindakan kabugaran komprehensif, daérah kota dasarna sadar "15-menit fi...
    Maca deui