Tentang Kami

Liaocheng Excellent Mechanical Equipment Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Liaocheng Excellent Mechanical Equipment Co., Ltd. perenahna di kota Liaocheng di propinsi Shandong Cina.Ieu mangrupakeun kota sajarah jeung budaya nasional kawentar tur boga reputasi "Jiangbei Cai Kota", angkutan merenah, deukeut ka palabuhan Qingdao ngeunaan 460km.

Ti 2000 nepi ka 2008, ieu devoted kana perdagangan domestik, jeung ngembangkeun kontinyu sarta tumuwuhna pausahaan nu ngadegkeun departemén dagang internasional dina bulan Agustus taun 2008. sateuacan urang rancang parabot mékanis lianna.Kusabab taun 2016 urang ngamimitian panalungtikan sareng pamekaran alat kabugaran.Nepi ka ayeuna ngembangkeun alat kabugaran urang laun matured.

Ayeuna alat-alat kabugaran kami parantos diobral panas di kalolobaan nagara, sapertos Asia Kidul, Eropa, Amérika Kalér, Oséania, Wétan Tengah, sareng sajabana. tina eupan balik alus sarta pujian.

1
imah-ngeunaan3

Excellent Mechanical Equipment Co, Ltd ngahususkeun alat kabugaran.Produk kalebet séri kardio, séri latihan kakuatan, séri latihan beurat gratis, séri kabugaran fisik barudak. Numutkeun panggunaan kalebet alat kabugaran bumi sareng alat kabugaran komérsial.Urang nengetan husus ka masalah kaséhatan masarakat, jadi desain parabot urang cocog pikeun barudak jeung manula, pamakéan nonoman.Kami ngarepkeun unggal umur pinuh ku énergi sareng daya tarik.

Pabrik kami nyertakeun langkung ti 40000 alun-alun, kami difokuskeun ngembangkeun produk anyar, desain innovate, nyayogikeun jasa OEM, nyayogikeun jasa saatos jual anu saé.Staf kami positip sareng agrésif, gawé bareng pikeun pangwangunan perusahaan.Urang pinuh ku kanyaah.Urang teu ngan nyadiakeun parabot kabugaran kualitas luhur, tapi ogé delivers leuwih kaséhatan sarta gaya hirup senang ka dunya.Hiji jalma butuh anu dilahirkeun anu untung, hirup bahagia, sepuh kalayan pesona, hayu urang ngamimitian hirup anu saé kalayan kabugaran ayeuna.

Kami tetep dina konsép "Bawa kaséhatan sareng bagja ka dunya".Wilujeng sumping mitra di sakumna dunya pikeun damel sareng kami.

Kahayang urang hirup bagja.Hayu urang mimitian!

Aplikasi Produk

ngeunaan-aplikasi-3
ngeunaan-aplikasi-1
ngeunaan-aplikasi
ngeunaan-aplikasi-2

Konsumén Nganjang ka Pabrik

3
2