Produk

  • Magic Spinning sapédah

    Magic Spinning sapédah

    Jumlah modél: EXCT-B1

    Ukuran: 1320 x 520 x 1020 mm

    Lipat: NO

    Bahan: Baja

    Gender: Unisex

    Aplikasi: bodybuilding, ngurangan leg jeung awak gajih

    Métode adjustment lalawanan: séjén

    Ngaran: Spin bike

    Sapédah Ukuran: 1600 * 630 * 1200mm

    Ukuran Paket: 1340 * 275 * 950mm

    Beurat kotor: 72kg

    beurat net: 68kg

    Packing: Batin jeung karton, luar jeung pakét kai

    Ngagunakeun: Gym jeung klub atawa imah.

  • Kabugaran Spinning sapédah

    Kabugaran Spinning sapédah

    Jumlah modél:EXCT-B2

    Sapédahukuran:1270*530*1300 mm

    Ukuran Paket: 1300 * 275 * 950mm

    beurat net: 51kg

    beurat kotor: 56kg

    Aplikasi:Universal, Kabugaran Equipment Aplikasi

    Métode adjustment lalawanan:

    Tipe Kontrol Magnét (Pemula Rumah Tangga)

    Max beurat pamaké:200 kg

    Bungkusan: kotak karton jeung bungkusan kai

    Pamakéan: Kabugaran Wangunan Awak

    Warna: Pilihan, ilaharna bodas

    Fungsi: Latihan Cardio

     

     

  • Gym Equipment pamakéan komérsial Awak Gedong Elliptical Mesin Palang palatih

    Gym Equipment pamakéan komérsial Awak Gedong Elliptical Mesin Palang palatih

    Jumlah modél:EC-505

    Ukuran: 1800 * 810 * 1600

    Lipat: NO

    Mode: Tipe Manual

    Tipe drive: Rear wheel drive

    Métode: lamping tetep

    Bahan: Baja

    Gender: Unisex

    Aplikasi: Universal, Pusat Kabugaran

    Beban maksimum: 180KG

    Ukuran bungkusan: 2050 * 680 * 860mm

    Sertifikasi: CE ISO9001

    Garansi: 2 taun

  • Bola Kabugaran Yoga Gelombang Bola Laju

    Bola Kabugaran Yoga Gelombang Bola Laju

    Rincian Gancang Nilai barang Tempat Asalna Propinsi Cina Shandong Ngaran Brand EXCT Jumlah Modél 58 cm laju bola Bahan PVC Gaya Yoga Hémisfér Ngaran Produk Gelombang speed bola Diaméterna 58 cm Beurat ngeunaan 6kg Bahan buleud PVC + base PP Bearing beurat ngeunaan 150-300kg Ngandung pompa , colokan gas, tali tarik, manual Warna pink, biru, wungu, kulawu Disarankeun ngeusian jangkungna 17-20cm Single pa ...
  • Kantong latihan kakuatan asesoris gym kualitas saé Kantong Bulgaria

    Kantong latihan kakuatan asesoris gym kualitas saé Kantong Bulgaria

    Kantong Bulgaria nguatkeun sareng ningkatkeun daya tahan otot tina cengkraman, pigeulang, panangan, taktak, tonggong, suku, sareng otot rotasi.Éta ogé ngabantosan ngawangun otot inti, koordinasi, sareng ningkatkeun taktak sareng mobilitas gabungan.Ieu dieusian ku keusik jeung wol.

  • Hideung matak Beusi dicét Kettlebell

    Hideung matak Beusi dicét Kettlebell

    Rincian Gancang Tempat Asal: Shandong Ngaran Brand: EXCT Jumlah Modél: EC-kt08 Aplikasi: GYM, pamakéan imah.Beurat: 2kg, 4kg, 6kg, 8kg, 10kg, 12kg.Logo: Permukaan Logo Disesuaikeun: palapis bubuk Fitur: Ramah lingkungan, henteu beracun, awét Fungsi: Latihan kakuatan anggota awak luhur Universal, Ngaran Universal: bel ketel dilapis bubuk Bahan: beusi tuang + palapis bubuk bungkusan: karton Ngaran produk palapis bubuk kettlebell Gaya Logo kettlebell tiasa nambihan logo khusus (Logo Layar Sutra) ...
  • Tarik-kaluar thruster

    Tarik-kaluar thruster

    Rincian Gancang Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: EXCT Jumlah Modél: EC-DM801 Bahan: Steel, Q235 Steel tube Aplikasi: Universal Ngaran Produk: Super Squat kabugaran Warna: Logo ngaropéa: Logo ngaropéa sertifikasi: CE ISO9001 SGS bungkusan: Wooden Case Cushion Warna: Beurat Pilihan: 61 KGS MOQ: 1 PIECE Spésifikasi Ngaran Produk Palatih multifungsi Tarik-up Bahan Logam, baja Warna Hideung / Beureum Beurat 32.5kg Logo tiasa nambihan logo khusus MOQ 2 potongan ...
  • Bal témbok EC-01

    Bal témbok EC-01

    Pamakéan latihan kakuatan dahan luhur Kelir Xuping, Héjo, Konéng, Bulao, jsb Bentuk Babak Bahan Bola ubar lemes dijieunna tina bahan karbon kualitas luhur dina beungeut cai, sewed kalawan benang sutra, sarta ngeusi katun PP, The counterweight filler nyaeta pasir halus seragam, Fitur Awét Ukuran 1KG/2KG/3KG/4KG/5KG/6KG/7KG/8KG/9KG/10KG/12KG Larapkeun Jalma Grup Kabugaran, pamakéan imah, GYM Rincian Gancang Tempat Asal: Shandong Brand N...
  • Lempeng Dimuat Anak sapi ngangkat Mesin EC-6909

    Lempeng Dimuat Anak sapi ngangkat Mesin EC-6909

    Ukuran mesin: 155 * 74 * 107cm

    Beurat mesin: 83kg

    alat-alat gym ensures everbody bisa manggihan posisi nyaman, kasur hiji-hambalan-kapang PU busa, ditutupan ku kulit sintétik gandum.Perawatan permukaan nyaéta dua lapis bubuk plastik dilapis, pikaresepeun sareng éndah.suku cadang plastik dimurnikeun ku bagian baja.suku cadang baja diolah ku motong laser -beam ambéh maranéhanana anu akurat.

  • Kabugaran komérsial Pec Laleur EC-6738

    Kabugaran komérsial Pec Laleur EC-6738

    Beurat tumpukan: 70KG

    Beurat mesin: 260KG

    Ukuran: 1600 * 1180 * 1640mm

    Tipe: Mutiara Delt / Pec Fly Gym Equipment

    Ngaran produk: Gym Equipment komérsial Kabugaran Mutiara Delt / Pec Laleur

  • latihan kakuatan komérsial parabot gym super squat kabugaran

    latihan kakuatan komérsial parabot gym super squat kabugaran

    Spésifikasi Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: EXCT Jumlah Modél: EC-1665 Ukuran: 231 * 107 * 204CM Bahan: Steel, Q235 Steel tube Aplikasi: Ngaran Produk Universal: Super Squat kabugaran Warna: Logo ngaropéa: Logo ngaropéa sertifikasi: CE ISO9001 SGS Packing: Wooden Case Cushion Warna: Pilihan Beurat: 110 KGS MOQ: 1 PIECE Spésifikasi Ngaran Super squat palatih Ukuran (L * W * HMM) 231cm * 107cm * 204cm Mesin Beurat 110 kgs Cushion PU Warna ngaropéa Bahan Stee ...
  • korsi dumbbell adjustable

    korsi dumbbell adjustable

    Rincian Gancang Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: EXCT Jumlah Modél: EC-1612 Bahan: Steel, Q235 Steel tube Aplikasi: Ngaran Produk Universal: Super Squat kabugaran Warna: Logo ngaropéa: Logo ngaropéa sertifikasi: CE ISO9001 SGS bungkusan: Wooden Case Cushion Warna: Beurat Pilihan: 61 KGS MOQ: 1 PIECE Spésifikasi Ngaran Produk Korsi barbell adjustable EC-1612 Bahan Logam, baja Warna Hideung / Beureum Beurat 61kg Logo tiasa nambihan logo khusus MOQ 2 lembar Samp ...