FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

1.What ngeunaan jenis pakét?

Sagemblengna dua bungkusan.

Panutup busa salaku bungkusan jero pikeun ngahindarkeun karusakan sareng Uap nalika diangkut

Kotak kai salaku bungkusan luar pikeun ngajamin kasalametan produk salami angkutan

2. Dupi anjeun ngarojong OEM?

OEM geus sadia pikeun urang.

3. Kumaha upami istilah pangiriman?

Urang tiasa sagala istilah pangiriman.EXW, FOB, CIF, DDU, DDP sadayana sayogi!

4. kuantitas pesenan Mini?

Sakur kuantitas pesenan sayogi pikeun urang.Langkung kuantitas, langkung diskon!

5. jasa garansi?

Dina raraga ngurangan worries konsumén 'ngeunaan masalah mesin sanggeus diobral, kami nyadiakeun layanan sanggeus-diobral pangalusna pikeun konsumén.

Nalika loading waktos, mesin urang ngan dipisahkeun kana sababaraha bagian utama, sangkan installment pisan gampang tur basajan.

Langkung bagian mesin bakal dikirimkeun babarengan jeung mesin nalika loading waktos.

Upami diperyogikeun, insinyur urang tiasa masang mesin sareng ngabéréskeun masalah.

6. Kumaha ngajamin kualitas produk?

Pamariksaan pihak katilu ditarima.Wilujeng sumping didatangan tur ngawas produksi urang.

Rék gawé bareng jeung urang?