Alat kabugaran khusus awéwé

  • Tarik-kaluar thruster

    Tarik-kaluar thruster

    Rincian Gancang Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: EXCT Jumlah Modél: EC-DM801 Bahan: Steel, Q235 Steel tube Aplikasi: Universal Ngaran Produk: Super Squat kabugaran Warna: Logo ngaropéa: Logo ngaropéa sertifikasi: CE ISO9001 SGS bungkusan: Wooden Case Cushion Warna: Beurat Pilihan: 61 KGS MOQ: 1 PIECE Spésifikasi Ngaran Produk Palatih multifungsi Tarik-up Bahan Logam, baja Warna Hideung / Beureum Beurat 32.5kg Logo tiasa nambihan logo khusus MOQ 2 potongan ...
  • latihan kakuatan komérsial parabot gym super squat kabugaran

    latihan kakuatan komérsial parabot gym super squat kabugaran

    Spésifikasi Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: EXCT Jumlah Modél: EC-1665 Ukuran: 231 * 107 * 204CM Bahan: Steel, Q235 Steel tube Aplikasi: Ngaran Produk Universal: Super Squat kabugaran Warna: Logo ngaropéa: Logo ngaropéa sertifikasi: CE ISO9001 SGS Packing: Wooden Case Cushion Warna: Pilihan Beurat: 110 KGS MOQ: 1 PIECE Spésifikasi Ngaran Super squat palatih Ukuran (L * W * HMM) 231cm * 107cm * 204cm Mesin Beurat 110 kgs Cushion PU Warna ngaropéa Bahan Stee ...
  • korsi dumbbell adjustable

    korsi dumbbell adjustable

    Rincian Gancang Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: EXCT Jumlah Modél: EC-1612 Bahan: Steel, Q235 Steel tube Aplikasi: Ngaran Produk Universal: Super Squat kabugaran Warna: Logo ngaropéa: Logo ngaropéa sertifikasi: CE ISO9001 SGS bungkusan: Wooden Case Cushion Warna: Beurat Pilihan: 61 KGS MOQ: 1 PIECE Spésifikasi Ngaran Produk Korsi barbell adjustable EC-1612 Bahan Logam, baja Warna Hideung / Beureum Beurat 61kg Logo tiasa nambihan logo khusus MOQ 2 lembar Samp ...
  • Palatih pingping jero sareng luar

    Palatih pingping jero sareng luar

    Spésifikasi Ngaran Produk Mesin pingping jero sareng luar EC-1609 Cushion PU Tali baja Diaméterna nyaéta 3.5MM, sareng éta 5.8MM ngandung kulit Beurat tumpukan Bahan baja Tarik sareng nyolok alloy aluminium Tabung baja 50 * 100 * 3MM Bungkusan kasus lapis, Biasana nyaéta packing campuran; Bungkusan tunggal atanapi campuran Fungsi Latihan Kakuatan Tipe Inter sareng luar Ukuran Mesin 155 * 86 * 135cm Beurat 214kg Acara Bengkel Bingkai Warna Cushion Warna Bungkusan & Pengiriman...