Toel layar Treadmill EC-9500 Pikeun pamakéan komérsial

Katerangan pondok:

Desain treadmill layar toél méwah sareng kelas luhur, mawa anjeun vitalitas sareng gairah, jenis treadmill ieu sami sareng sistem Android mobile, tiasa nyambungkeun WIFI, unduh aplikasi, nonton TV.

Cai mibanda fungsi leuwih, lambar éléktronik nembongkeun 400m ring track, count kuir, waktu, speed, jarak, kalori, denyut jantung, lamping, rundingan sesar


Rincian produk

Parameter Téknis

Skenario aplikasi

Tag produk

Bubuka produk tina treadmill layar Toél

Desain treadmill layar toél méwah sareng kelas luhur, mawa anjeun vitalitas sareng gairah, jenis treadmill ieu sami sareng sistem Android mobile, tiasa nyambungkeun WIFI, unduh aplikasi, nonton TV.

Cai mibanda fungsi leuwih, lambar éléktronik nembongkeun 400m ring track, count kuir, waktu, speed, jarak, kalori, denyut jantung, lamping, rundingan sesar

Fitur Utama

1) Ngagabungkeun munasabah tabung ngawangun roti (60 * 120) sareng tabung oval datar (50 * 120)

2) shrouds pinuh ningkatkeun kaamanan salila latihan.

3) Ergonomically dirancang wadah botol cai.

4) Rep counter mintonkeun profil workout sacara real waktu.

5) Kualitas tuang-aluminium pulleys.

6) Pos korsi stainless steel (gaya angkat-tarik).

7) kabel baja-kakuatan High (6 × 19 + 1 konstruksi).

8) Rupa machined tur persis ayana bantalan.

9) lintasan gerakan sampurna.

10) bantal nyaman.

11) prosés nyemprot éléktrostatik canggih, sarta fitur sejenna mawa latihan kualitas hadé tur leuwih enjoyment visual.

Filsafat desain

Ngawanohkeun konsép design Éropa sarta Amérika, sakabeh mesin adopts streamlined, méwah jeung kombinasi fashion, bentuk sakabéh jelas, pinuh ku tegangan, desain full-melengkung, nempo tina sagala arah nembongkeun méwah, luhur-tungtung, atmosfir treadmill nu, tur pinuh ku kapribadian.

6

Bahan:Kolom alloy sadaya-aluminium gaduh 22 prosés pikeun nyiptakeun kurva anu sampurna, ngagambarkeun stabilitas sareng méwah treadmill.Kolom alloy aluminium rohangan ngadukung sareng pedal, ngamungkinkeun anjeun leres-leres ngarasa kasalametan sareng stabilitas treadmill nalika ngajalankeun.

Parameter

Ukuran tabung 50 * 100 * 3mm rectangular
Bahan baja waja Q235
Bantal PU busa
bagian bébas kabel baja, katrol, panutup katrol, panutup pipa, colokan pipa, colokan korsi plastik, bolts nut
Palapis bubuk éléktrostatik 80 micron méteran
Las las busur karbon dioksida
7

Sabuk Treadmill

Ketebalan sabuk jalan: 4.0 mm.Ketebalan papan jalan: 25mm.

8

Handrail:Desain pinuh-beungeut sabenerna ergonomic.The armrests melengkung jeung armrests samping ngadopsi busur grasping tina leungeun manusa komposit.Pangalaman detil dimimitian di dieu.Kurva sareng panjang pegangan ngajantenkeun anjeun henteu hariwang ngeunaan kaamanan nalika ngajalankeun.

9

Desain layar:Layar jeung tombol leutik dual-kontrol switch, gampang beroperasi sarta merenah .Use konci kaamanan kawat tarik metoda kontrol magnét sangkan latihan anjeun dina treadmill aman tur salempang-gratis.

1

Ngajalankeun mesin shock absorber: The running shock absorber ngagunakeun kombinasi silika gél jeung hiji cushion hawa, nu kawas stepping on spons nalika ngajalankeun on treadmill a, ngurangan tekanan tina nyeri tuur nalika ngajalankeun.

treadmill nu adopts desain anti statik jeung dewan kontrol circuit design anti gangguan jang meberkeun mastikeun kaamanan olahraga.

2
3

Ngajalankeun gilinding:Roller treadmill ngadopsi desain kabel anu langkung kandel, anu sacara efektif nyegah sabuk jalan tina "kabur" sareng ningkatkeun stabilitas produk.

pedal alloy aluminium pinuh:The all-aluminium alloy pedals némbongkeun méwah jeung martabat tanpa salempang ngeunaan kamungkinan stepping dina pedals kana waktu.

Bungkusan & Pangiriman

1) Treadmill Packing

a.Standard: 5 lapisan coklat diékspor karton jeung kantong pe, karton, poli-busa.

b.High kelas packing: 7 lapisan coklat diékspor karton.

c.Paking pangalusna: Honeycomb kotak kardus.

2) Pangiriman Treadmill

Rincian pengiriman barang: dina 20 dinten saatos nampi 30% prepayment.

4
EC-9800-11

Treadmill bungkusan Data

Ukuran

2200 * 1000 * 650mm

GW

285 kg

Rincian bungkusan

1. Kasus triplek jeung busa jero atawa nyetel hiji on Usuk.2.According konsumén pamundut husus.

tampilan workshop

2
1

Palayanan

Layanan purna jual:
(1) suku cadang ditawarkeun kalawan unggal urutan dina sababaraha perséntase;
(2) bagian Free ditawarkeun dina waktu jaminan;
(3) Insinyur ngiringan patarosan naon waé;
(4) Profesional saatos tim penjualan nganyahokeun masalah naon waé.
Bagian wsusunanrinci:
Mangtaun-taun Bagéan
10 Pigura baja struktural
3 Cams / tumpukan beurat / rod pituduh / motor AC
2 Bantalan Rotary, katrol, rod pituduh sareng Bagian struktural, Inverter, motor condong, tampilan PCB
1 asesoris séjén

FAQ

1.What ngeunaan jenis pakét?

Sagemblengna dua bungkusan.

Panutup busa salaku bungkusan jero pikeun ngahindarkeun karusakan sareng Uap nalika diangkut

Kotak kai salaku bungkusan luar pikeun ngajamin kasalametan produk salami angkutan

2. Dupi anjeun ngarojong OEM?

OEM geus sadia pikeun urang.

3. Kumaha upami istilah pangiriman?

Urang tiasa sagala istilah pangiriman.EXW, FOB, CIF, DDU, DDP sadayana sayogi!

4. kuantitas pesenan Mini?

Sakur kuantitas pesenan sayogi pikeun urang.Langkung kuantitas, langkung diskon!

5. jasa garansi?

Dina raraga ngurangan worries konsumén 'ngeunaan masalah mesin sanggeus diobral, kami nyadiakeun layanan sanggeus-diobral pangalusna pikeun konsumén.

Nalika loading waktos, mesin urang ngan dipisahkeun kana sababaraha bagian utama, sangkan installment pisan gampang tur basajan.

Langkung bagian mesin bakal dikirimkeun babarengan jeung mesin nalika loading waktos.

Upami diperyogikeun, insinyur urang tiasa masang mesin sareng ngabéréskeun masalah.

6. Kumaha ngajamin kualitas produk?

Pamariksaan pihak katilu ditarima.Wilujeng sumping didatangan tur ngawas produksi urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Data teknis ngeunaan treadmill layar Toél

    Ngaran Produk Treadmill layar rampa EC-9500
    Konverter frékuénsi konverter frékuénsi kontrol vektor 3.0HP / 6.0HP
    Motor AC 220V 8.6A 3.0HP/ Max 6.0HP
    Lift motor 220V 1/6HP
    Pintonan rinci 400mm sirkular landasan, counter, waktu, speed, jarak, kalori, pulsa, lamping, sistem diagnosis sesar
    Jenis layar Kibor atawa tipe touch
    Ketebalan sabuk jalan 4,0 mm
    Ketebalan dewan ngajalankeun 25 mm
    Diaméter gilinding 90 mm
    Laju (km/h) 1.6-20
    Max beban 200 kg
    Daérah ngajalankeun 620 * 1580 mm
    Mesin aréa katutupan 2050 * 950 * 1600mm
    Ukuran pakét 2200 * 1000 * 650mm
    Beurat bersih 230 kg
    GW 285 kg

    222

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami