Palatih ngagulung ban

  • Kakuatan Latihan Tank kareta lesod Car kabayang

    Kakuatan Latihan Tank kareta lesod Car kabayang

    1. Kareta lesod latihan kakuatan gym Ieu kawas trolley a, pamaké bisa nempatkeun pelat jeung sagala beurat lianna di jero sakumaha maranéhna resep dina urutan pikeun meunangkeun parasaan workout idéal maranéhanana.

    2. Roda kuat: kareta lesod latihan latihan kakuatan gym ieu boga opat roda kuat pikeun ngarojong beurat sorangan.Pamaké henteu kedah hariwang yén éta moal tiasa nangtung nalika nempatkeun seueur beurat di jero.