Jero rohangan Imah Latihan Super Olahraga Spin Sapédah

Katerangan pondok:

Tempat Asal: Shandong, Cina

Ngaran Brand:EXCT

Jumlah modél:EC-2300

Jenis: Sapédah Latihan

Ngaran produksi: Ngabuburit Super Olahraga Spinning Sapédah


Rincian produk

Parameter Téknis

Skenario aplikasi

Tag produk

spésifikasi

Flywheel 20 KG
Ketebalan tabung baja 2,0 mm
beurat awak maksimum diwenangkeun 200 KG
Métode drive Sabuk
Damping Bemper cinyusu
NW 72 kg
GW 78 kg
Gemblengna ukuran 1150 x 550 x 1100 mm
Ukuran bungkusan 1150 x 320 x 960 mm
Bungkusan Karton
Warna Pilihan
HTB1EDZWGXXXXXafaXXXq6xXXXXXU

Keunggulan Produk Kami

1. Kaluar tina desain fisik klasik

2. Awét noiseless sabuk drive

3. komponén awét sarta bagian dina drivetrain

4. High-grade tube sakumaha pigura

5. pedals kuat tur aman

6. dua-lapisan bubuk éléktrostatik coated

7. awét sarta aman marake rigging

8. Gampang nyaluyukeun sela, Jangkungna, maju jeung mundur

9. Pleasing spring bemper

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan: Pilem bantal hawa heula teras ngarangkep kalayan kasus lapis kandel.
Pangiriman: Dina 15 dinten saatos nampi deposit.

HTB1J2LYJAyWBuNjy0Fpq6yssXXaY

Jasa Kami

Pituduh téknis
Ladenan penjualan salami hirup sareng suku cadang ditawarkeun
jaminan kualitas
Perjangjian agén tunggal atanapi distributor zona
Nyusun sareng latihan pangropéa

Super Sport Spin Sapédah (3)

Sertifikasi

Super Sport Spin Sapédah (4)

FAQ

Q1: Naon jaminan pikeun alat kabugaran anjeun?

A: Mangsa jaminan commences ti 60 poé sanggeus ninggalkeun pabrik.

Q2: Lapisan bubuk semprot palapis, éta ganda atawa semprot tunggal pikeun pigura?

A: Ganda.

Q3: Naon ketebalan pamakéan busa pikeun korsi?

A: 50mm busa, 60mm kaasup kulit

Q4: Naon diaméter kabel Steel?

A: 5,8 mm


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tempat Asalna Shandong, Cina
    Ngaran Brand EXCT
    Nomer modél EC-2300
    Tipe Sapédah Latihan
    Ngaran produksi Ngabuburit Super Olahraga Spinning Sapédah
    Aplikasi Latihan kardio jero rohangan
    Pangiriman Sabuk
    Ukuran mesin 1150 * 500 * 1150 mm
    Ukuran bungkusan 1150 * 320 * 960mm
    NW 70 kg

    HTB1jbbFJQyWBuNjy0Fpq6yssXXav

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami