Tunggal Beurat tali palatih Dual Cable kawin silang

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Tunggal beurat tali palatih Dual Cable kawin silang

Ukuran mesin: 950 * 1500 * 2050mm

20GP / 40HQ: 32pcs / 79pcs

Bungkusan: kasus plywood

tumpukan beurat: 5-80kg 5kg kanaékan


Rincian produk

Parameter Téknis

Skenario aplikasi

Tag produk

bubuka produk

Ngaran Produk Palatih tali beurat tunggal Dual Cable Crossover 
Mesin size 950 * 1500 * 2050mm
20GP / 40HQ 32 lembar / 79 lembar
Bungkusan Kasus triplek
Tumpukan beurat 5-80kg 5kg nambahan
panjangna kabel 3m
Ukuran pipa kualitas luhur Q235 baja, pipa oval datar;130x40x3.0MM & 120x50x3.0MM
Bantal Kulit PU kualitas luhur
Korsi Bisa disaluyukeun luhur jeung ka handap mulus
Katrol Dijieunna tina nilon, luhur-grade disegel bearing
kabel kabel baja ø3.5 jacketed kalawan PVC ø5.5mm diaméterna luar
Perlakuan permukaan Éléktrostatik nyemprot bubuk coated Free-lead jeung bébas-merkuri
Las téhnologi las OTC

Waktos prosés

Kuantitas (Satuan) 1 - 50 > 50
Est.Waktos (dinten) 7 Pikeun dirundingkeun

Acara workshop

H60dabc0d97b648a0b391922393587e81P

Paket: Paket normal nyaéta kotak lapis.

Pikeun Treadmill:1pcs / kotak / Pikeun cardio (sapédah, elips): 1pcs / kotak / Pikeun mesin strengh: 3p / kotak / Pikeun piring-sarat: 1pc / kotak

Balanja:ukuran 20GP,40HQ, LCL / Sarat Pangiriman: EXW / FOB Tianjin Port / Qingdao port / CIF & CFR

H66cb93d114a9437a9783a1774e9f8b11D

Palayanan

Kualitas luhur

* Inquiry sarta rojongan konsultan.
* Pangrojong tés sampel.
* Tingali Pabrik kami.

Kualitas luhur

Kami nyayogikeun jasa 24 * 7 jam, Upami aya patarosan, cokot poto ka kami, kami bakal ngabéréskeunana ASAP.Salila garansi, sadaya suku cadang gratis.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ngaran Produk Palatih tali beurat tunggal Dual Cable Crossover
    Mesin size 950 * 1500 * 2050mm
    20GP / 40HQ 32 lembar / 79 lembar
    Bungkusan Kasus triplek
    Tumpukan beurat 5-80kg 5kg nambahan
    panjangna kabel 3m
    Ukuran pipa kualitas luhur baja Q235, pipa oval datar;130x40x3.0MM & 120x50x3.0MM
    Bantal Kulit PU kualitas luhur
    Korsi Bisa disaluyukeun luhur jeung ka handap mulus
    Katrol Dijieunna tina nilon, luhur-grade disegel bearing
    kabel kabel baja ø3.5 jacketed kalawan PVC ø5.5mm diaméterna luar
    Perlakuan permukaan Éléktrostatik nyemprot bubuk coated Free-lead jeung bébas-merkuri
    Las téhnologi las OTC

    Hd33663ad520f450cb394c46a8a4106adG

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami