Naon gerakan gabungan tina latihan aparat

Latihan kabugaran ngagaduhan gerakan kabugaran khusus pikeun bagian anu tangtu, ogé gerakan sanyawa anu ngalaksanakeun sababaraha grup otot dina waktos anu sami.Gerakan sanyawa tiasa ngabantosan jalma anu teu gaduh waktos kabugaran anu cekap pikeun latihan, gerakan sanyawa duanana sacara bébas sareng latihan mesin.Janten anjeun terang naon gerakan gabungan tina latihan instrumental?Hayu urang angkat kana pangaweruh kabugaran babarengan!

Tunggal Beurat Tali Palatih Dual Cable Crossove

图片1

Cina Single Beurat tali palatih Dual Cable kawin silang Pabrik jeung Pabrik |Mékanis Alus (exctmechanical.com)

1. Latissimus dorsi pulldown

  Munggaran sadaya, urang kudu ngaluyukeun hampang pingping pikeun mastikeun yén thighs jeung pingping hampang urang cocog raket babarengan, ku kituna urang bisa mastikeun yén urang narik leuwih beurat.Upami anjeun hoyong ngalengkepan diri sareng résistansi anu leres, pikeun pemula kabugaran, anjeun henteu kedah ambing ngagunakeun beurat anu ageung.Salila prosés latihan, awak urang kudu rada tilted ka tukang, lajeng uas kudu ditarik ka handap ka posisi dada, sarta kontrol dina posisi katuhu jeung bener di tengah tulang selangka jeung dada.Teras nalika urang lalaunan nempatkeun tuas deui kana posisi overhead, urang kedah diajar ngadalikeun uas pikeun mastikeun kasalametan tindakan.

 

2. Latihan najong suku

Anu mimiti, urang kudu nyaluyukeun instrumen, lajeng posisi kabuka tina suku sarua rubak hip, lengkah dina pedal suku, mastikeun yén tuur anu ngagulung, ngeunaan 90 derajat atawa leuwih, sarta tahan handles. dina kadua sisi alat kedap ku dua leungeun.Teras we nyorong pedal ka hareup vigorously nepi ka gabungan dengkul pinuh straightened tur eureun ngahontal étakaayaan puncak, nu bisa direureuhkeun salila kira dua detik.Nalika pulih ka posisi mimiti sareng tungtung, prosésna kedah kawilang lambat supados tiasa ngaraos kontraksi sareng ékspansi otot.

图片2

3. Squat dina tonggong beuheung

  Kahiji, urang kudu nempatkeun barbell dina tonggong luhur ogé dina taktak, lajeng toél taneuh horisontal jeung duanana suku.Puseur gravitasi aya di ankles urang, hips mundur, lajeng gerakan dimimitian.Lamun awak squats deui, ngan nepi ka pingping sajajar jeung taneuh, lajeng mungkas lampah.

 

4. tarikan teuas Romania

  Urang nangtung dina suku urang ngan handap barbell, ngajaga rubak antara gabungan hip jeung taktak, lajeng tahan barbell dina duanana leungeun.Jarak antara leungeun anjeun rada lega ti taktak anjeun.Manteng gabungan hip ogé gabungan dengkul pikeun ngangkat barbell tina taneuh.Perhatikeun yén duanana tuur aya dina kaayaan grievance, museurkeun puseur gravitasi on ankle, sarta lalaunan nyieun rising watak teu jeung anggahotana jeung pingping clamps leutik ngaliwatan flexion jeung extension tina gabungan hip.Tetep tulang tonggong dina posisi nétral lajeng nurunkeun barbell, tanpa kudu nempatkeun eta sagemblengna dina taneuh, ngan rada handap gabungan dengkul.Salila sakabeh proses, éta kudu dicatet yén gabungan dengkul dina kaayaan rada flexed sepanjang waktos.

图片3

Cina Lempeng Dimuat Seated dip Triceps Mesin EC-6915 Pabrik jeung Pabrik |Mékanis Alus (exctmechanical.com)


waktos pos: Jul-01-2022