Kumaha naek sapedah pikeun langsing suku anjeun

Malahan, urang ogé teu bisa ngahaja olahraga pikeun leungitna beurat, urang bisa ngagunakeun sababaraha lampah dina kahirupan sapopoe pikeun leungitna beurat, cycling mangrupakeun jalan alus pikeun leungitna beurat, teu ngan hiji cara ékonomi pikeun traveling, tapi ogé kaséhatan. cara ngarambat.Upami anjeun resep ngalakukeun latihan di panto, anjeun tiasa nganggo sapédah spinning.Janten, naha anjeun pikir ngabunyi pikeun ngirangan beurat tiasa langsing suku anjeun?Hayu urang angkat kana pangaweruh kabugaran babarengan!图片1

Cina Méwah Spinning Sapédah Pikeun Imah Jeung Gym Pabrik jeung Pabrik |Mékanis Alus (exctmechanical.com)

Naha sapédah pikeun ngirangan beurat tiasa ngalangsingkeun suku anjeun?

Bersepeda bisa boga pangaruh slimming suku.Kusabab otot suku bakal dina kaayaan gerak nalika numpak sapedah a, ieu bisa ngagancangkeun ngaduruk gajih leg, éféktif tighten otot leg, sahingga mantuan ngahontal tujuan ipis suku.Ngabuburit mangrupakeun latihan cardio, nu bisa tighten otot leg, ngamajukeun sirkulasi getih, ngaduruk gajih, nyieun garis leg ramping, sarta boga pangaruh alus dina gajih na edematous suku ngaliwatan kegigihan jangka panjang.

Naon sababna suku kandel sapédah

  Sababaraha urang mikir yén keukeuh dina Ngabuburit tanpa kaleungitan suku anjeun bakal nyieun suku anjeun kandel, utamana pikeun dua alesan.Di hiji sisi, éta milik tipe otot suku, sarta sapedah latihan otot, nyieun otot leuwih atra, sarta eta Sigana mah suku geus jadi kandel.Di sisi séjén, sabab suku teu stretched jeung rileks dina waktu sanggeus latihan Ngabuburit.Ku alatan éta, lamun rék langsing suku anjeun ku Ngabuburit, Anjeun mimitina kudu mastikeun naha suku anjeun milik tipe otot, lajeng ngalakukeun latihan rélaxasi suku sanggeus Ngabuburit.latihan.

 

Kumaha naek sapedah pikeun langsing suku anjeun

 

  Kahiji, metoda siklus intermittent

 

  Nalika tunggang, mimiti naek dina laju sedeng-slow salila 1-2 menit, lajeng dina laju 1,5-2 kali salila 2 menit, lajeng dina speed sedeng-slow, lajeng deui gancang, ku kituna siklus bolak-balik. latihan bisa ngaronjatkeun kamampuh palatih pikeun adaptasi jeung latihan aérobik.

 

Kadua, metoda siklus kakuatan tipe

 

 

 

  Gumantung kana kaayaan, nyobian naek sapédah, kayaning nyaluyukeun ukuran gears nalika nanjak (dugi ka lima atawa sapuluh speed adjustable sapédah speed), metoda ieu bisa ngaronjatkeun kakuatan otot atawa kualitas daya tahan otot suku.

 

Katilu, métode tunggang suku puseur

 


waktos pos: Jul-12-2022