leungitna beurat mesin Elliptical moal menyakiti dengkul teh

Nalika kami nganggo sababaraha alat kabugaran pikeun latihan otot urang, urang sering ngarasa yén alat-alat kabugaran ieu latihan otot leg urang jelas pisan, tapi dina waktos anu sareng, aranjeunna gaduh tatu tangtu jeung dampak dina tuur urang.Janten urang nengetan pisan kana ieu nalika milih alat kabugaran.Ku kituna anjeun pikir leungitna beurat mesin elliptical bakal menyakiti dengkul teh?Hayu urang angkat ka alat kabugaran babarengan!

图片2

leungitna beurat mesin Elliptical moal menyakiti dengkul Kumaha ulah mesin elliptical menyakiti dengkul teh

 

Naha latihan mesin elliptical menyakiti tuur anjeun

  Pamakéan ilmiah mesin elliptical boga karuksakan dengkul saeutik, tapi lamun sikep salah jeung inténsitas latihan teuing badag nalika ngagunakeun mesin elliptical, éta bakal tetep ruksakna dengkul badag.

图片3

Prakték naha étamesin elliptical boga saeutik ruksakna tuur

  Sacara umum, sagala latihan ngalibetkeun anggota awak handap muterkeun hiji peran nu tangtu dina exercising sendi, otot jeung ligamén tina suku, sarta ogé bisa ngakibatkeun tingkat béda tina tatu.Jeung mesin elliptical bener pisan leutik pikeun karuksakan dengkul.Fitur pangbadagna tina mesin elliptical sorangan nyaéta yén gabungan dengkul teu boga titik fokus nalika maké éta pikeun latihan, nu bisa nyingkahan dampak dihasilkeun nalika ngajalankeun, sahingga ngajaga gabungan dengkul kacida alusna.Cina Gym Equipment pamakéan komérsial Awak Gedong Elliptical Mesin Palang palatih Pabrik jeung Pabrik |Mékanis Alus (exctmechanical.com)

Kumaha carana nyingkahan tatu mesin elliptical kana tuur

  Keuneung teu lepas pedal

  Dina prosés ngagunakeun mesin elliptical, perlu pikeun mastikeun yén keuneung teu diangkat, nyaeta, teu ninggalkeun pedal suku, sarta darajat bending tina dengkul jeung suku teu bisa badag teuing, sarta dampak. dina tuur teu bisa ngaronjat.

Leungeun kedah cooperate sareng gerakan

  Lamun mesin elliptical dipaké salaku treadmill a, ngan suku anu exerting gaya, jeung panangan ngan muterkeun hiji peran stabilisasi dina aksi suku atawa ngan saukur teu ngarojong armrest nu, éta bisa nyieun awak beuki capé alatan gerakan uncoordinated. , kukituna straining otot sarta ngabalukarkeun karuksakan kana gabungan dengkul.Cara anu bener pikeun ngagunakeun mesin elliptical nyaéta pikeun nahan panangan leungeun ku dua leungeun, sareng panangan sareng suku nuturkeun suku pikeun pedal ka hareup, teras laun-laun ningkatkeun dorong sareng narik leungeun saatos gerakan leungeun sareng suku ngahontal gelar leuwih ngagabung.

 

Haneut saméméh latihan

  Sateuacan nganggo mesin elliptical, perlu pikeun haneut nepi ambéh gabungan dengkul bisa mindahkeun kabuka sarta ulah aya tatu olahraga ka extent tangtu.Sanggeus latihan, Anjeun ogé kudu nengetan latihan rélaxasi, nu bisa mantuan ngagentos tightness otot salila latihan jeung éféktif bisa nulungan nyeri otot.

 

Nangkep inténsitas latihan

  Nalika nganggo mesin elliptical, ulah nganggo résistansi kelas tinggi sakaligus, dumasar kana kaayaan saleresna, lalaunan ningkat, supados awak tiasa adaptasi.


waktos pos: Aug-01-2022