Naha latihan mesin tiasa ngirangan beurat?

Ayeuna beuki loba jalma anu mimiti ngalakukeun latihan kabugaran, nu dibagi kana latihan freehand jeung latihan parabot.Lamun datang ka latihan mesin, loba jalma mimiti mikir yén ieu dipaké pikeun ngawangun otot, tapi sababaraha urang nyebutkeun yén latihan mesin ogé bisa leungit beurat.Janten saur anjeun latihan mesin tiasa ngirangan beurat?Hayu urang angkat kana pangaweruh kabugaran babarengan!

babarengan1

Naha latihan mesin tiasa ngirangan beurat?
Leres, hakekat sababaraha latihan kabugaran nyaéta ngagunakeun alat anu aya hubunganana pikeun ngalaksanakeun sagala rupa bagian awak pikeun ngahontal tujuan leungitna beurat.Rupa-rupa bentuk alat-alat latihan dumasar kana genah rupa-rupa bagian tina manufaktur desain latihan awak manusa, babaturan leungitna beurat bisa milih alat nu beda-beda nurutkeun darajat sorangan obesitas jeung obesitas bagian tina leungitna beurat husus tina bagian nu tangtu, ti ngajalankeun tunggal, climbing atawa naon anu leuwih langsung tur éféktif.
mesin kabugaran mana leungit beurat gancang
Treadmill
Cina Toel Screen Treadmill EC-9500 Pikeun Pamakéan Komérsial Pabrik jeung Pabrik |Mékanis Alus (exctmechanical.com)
Treadmill bisa digambarkeun salaku alat gym kudu-kudu, treadmill ukuran speed terpadu, jarak, énergi jeung kalori sarta fungsi sejen, fungsi utama ngajalankeun, ngajalankeun téh alus teuing latihan aérobik, taat kana latihan bisa jadi leungitna beurat alus.Cai mibanda pangaruh ngajaga sendi tina cuaca lingkungan, ngadalikeun inténsitas latihan, sarta cushioning.

babarengan2

Ngabuburit
Pemasok sareng Pabrik Sapédah Spinning - Pabrikan Sapédah Spinning Cina (exctmechanical.com)
Sapédah spinning milik latihan aérobik-inténsitas tinggi, pangaruh leungitna gajih hébat, aya teu jauh bédana antara gaya tunggang jeung sapedah, ku nyaluyukeun lalawanan teuing pikeun ngaronjatkeun inténsitas, tapi ogé bisa éféktif laksana fungsi cardiopulmonary.

babarengan3mesin Elliptical

Panyadia sareng Pabrik Mesin Elliptical - Pabrikan Mesin Elliptical Cina (exctmechanical.com)
Mesin elliptical ngagaduhan dua bagian, pedal sareng cengkraman, sareng panangan sareng suku ilubiung dina waktos anu sami nalika latihan, sareng henteu kedah ngantunkeun alat, henteu aya dampak, sareng aman.Éta mangrupikeun latihan anu cocog pikeun sabagéan ageung jalma, sareng nguatkeun deui handap sareng anggota awak handap bari kaleungitan beurat sacara aérobik.

babarengan4

Mesin pagunungan
The mountaineer mangrupakeun alat latihan aérobik multi-fungsi nu simulates mountaineering, nu integrates slow leumpang, rampage sarta ngajalankeun gancang.Dingaranan ku cara laksanana sami sareng gunung.Siklus tanpa wates latihan naek tangga simulasi gerakan naék gunung, sareng tiasa nguatkeun kalolobaan otot awak sapertos quadriceps, abs, gluteus.


waktos pos: Jul-27-2022