Multi Fungsional Gym Kabugaran Nangtung Dengkul Ngangkat

Katerangan pondok:

1. tabung Q235A rectangular 120 x 60 x 3.0mm

2. Korsi dijieunna tina hiji-hambalan dijieun busa PU, ditutupan ku kualitas luhur sisikian kulit sintétik

3. Precision-mesin bagian baja ku CNC mesin motong laser-beam

4. Precise karét sarta palastik bagian

5. sumbu awét, leungeun baju, bearing, sarta has nilon disetir katrol


Rincian produk

Parameter Téknis

Skenario aplikasi

Tag produk

Fitur

1. tabung Q235A rectangular 120 x 60 x 3.0mm.

2. Korsi dijieunna tina hiji-hambalan dijieun PU busa, ditutupan ku kualitas luhur sisikian kulit sintétik.

3. Precision-mesin bagian baja ku CNC mesin motong laser-beam.

4. Precise karét sarta palastik bagian.

5. sumbu awét, leungeun baju, bearing, sarta has nilon disetir katrol.

6. well-dirancang kakuatan-transmisi tali sheave , dijieunna tina nilon, ku nu kabel baja haul beurat tumpukan.

Ihtisar

HTB1s1otKf5TBuNjSspmq6yDRVXat

Rincian bungkusan

pilem cushion hawa firstly lajeng bungkusan eta kalawan kasus lapis kandel, Dina 20GP, 40GP, 40HQ.

HTB1s1otKf5TBuNjSspmq6yDRVXa1t

Jasa Kami

Pituduh téknis
Ladenan penjualan salami hirup sareng suku cadang ditawarkeun
jaminan kualitas
Perjangjian agén tunggal atanapi distributor zona
Nyusun sareng latihan pangropéa

FAQ

Q1: Naon jaminan pikeun alat kabugaran anjeun?

A: Mangsa jaminan commences ti 60 poé sanggeus ninggalkeun pabrik.

Q2: Lapisan bubuk semprot palapis, éta ganda atawa semprot tunggal pikeun pigura?

A: Ganda.

Q3: Naon ketebalan pamakéan busa pikeun korsi?

A: 50mm busa, 60mm kaasup kulit

Q4: Naon diaméter kabel Steel?

A: 5,8 mm


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tempat Asalna Shandong, Cina
    Ngaran Brand EXCT
    Nomer modél EC-6823
    Tipe Palatih Gym Terpadu
    Ngaran produksi Kneeling Type Dip / Gado mantuan naékkeun tuur nangtung
    Ukuran mesin 124*196*23 cm
    Beurat 319 kg
    Warna Pilihan
    Sertifikasi ISO9001 ROHS CE

    HTB1NG4wtQUmBKNjSZFOq6yb2XXao

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami