Integrated Gym Palatih EC-6833

Katerangan pondok:

Tempat Asal: Shandong, Cina, Shangdong (daratan)

Ngaran Brand: JG

Jumlah modél:EC-6833

Tipe: Palatih Gym Terpadu

Ngaran barang: Baris nangtung


Rincian produk

Parameter Téknis

Skenario aplikasi

Tag produk

Rincian produk

HTB1gWbykjoIL1JjSZFyq6zFBpXaC
HTB1qwKNjUF7MKJjSZFLq6AMBVXax
HTB1ihS9klcHL1JjSZJiq6AKcpXa3

spésifikasi

Ngaran barang Baris nangtung
Kode barang EC-6833
Ukuran (L * W * H) 159 * 122 * 164 cm
Mesin beurat 239 kg
tabung Pipa elips datar, 120 x 60 x 3.0mm
Katrol Dijieun o nilon, bearing disegel kelas luhur
kabel kabel baja ø3.5 jacketed kalawan PVC ø5.5mm diaméterna luar
Tumpukan beurat Dijieunna tina waja
Beurat tumpukan Cover Dijieunna tina akrilik, sadayana ditutupan
Bantal hiji-shot molding PU busa, ditutupan ku kulit sintétik
Warna bantal hideung, beureum, coklat lampu, coklat, oranyeu, biru
Las téhnologi las OTC
Perlakuan permukaan Éléktrostatik nyemprot bubuk coated.Bébas-lead jeung bébas-merkuriWarna: Silvery, hideung, kulawu poék, atawa sakumaha diperlukeun.
Suku cadang suku cadang gampang dipaké disadiakeun

Jasa Kami

Tim jualan profésional

1. Kalawan 5 taun pangalaman exporting, nyadiakeun layanan 24 jam

2. nungkulan pesenan béda ti sakuliah dunya

3. Sadayana dilatih di pabrik sateuacan pos

Rincian bungkusan

Bungkusan kasus kayu pikeun treadmill sareng mesin latihan kakuatan, karton pikeun sapédah sareng suku cadang.

HTB1a3ZhPFXXXXbjXFXXq6xXFXXXR
XXXR1

FAQ

Q: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

A: Kami pabrik.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Umumna éta 5 - 10 poé lamun barang aya di stock.atawa éta 15-25 poé lamun barang teu di stock, éta nurutkeun kuantitas.

Q: Éta gratis pikeun suku cadang?

A: Pasti, urang bakal nyadiakeun

Q: Naon istilah pembayaran anjeun?

A: 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan saméméh shippment.

B: L/CUpami anjeun gaduh patarosan anu sanés, mangga ngahubungi kami di handap ieu:


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tempat Asalna Shandong, Cina, Shangdong (daratan)
    Ngaran Brand JG
    Nomer modél EC-6833
    Tipe Palatih Gym Terpadu
    Ngaran barang Baris nangtung
    Warna Bisa dipilih
    Sertifikasi ISO9001/RoHS/SGS
    Bungkusan kotak kayu
    Ukuran 159 * 122 * 164 cm
    Beurat 239 kg
    Fungsi Palatih Gym Terpadu
    Logo Logo ngaropéa
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami