Fungsional palatih Smith Mesin

Katerangan pondok:

• kakuatan tinggi panutup PC

• 3 lapisan palapis logam

• Sistim katrol alloy aluminium

• Sabuk nyetir ti ITALIA "MEGADYNE KEVLAR"

• Converging gerakan panangan nyadiakeun jalur alam gerak


Rincian produk

Parameter Téknis

Skenario aplikasi

Tag produk

Mesin Nepangkeun

• kakuatan tinggi panutup PC

• 3 lapisan palapis logam

• Sistim katrol alloy aluminium

• Sabuk nyetir ti ITALIA "MEGADYNE KEVLAR"

• Converging gerakan panangan nyadiakeun jalur alam gerak

HTB1SmDe
HTB1y8xTKr9YBuNjy0Fgq6AxcXXa2

Rincian bungkusan

Paket Normal: kasus kai, pilem gelembung hawa + karton
Pikeun Treadmill: 1pcs / kotak
Pikeun Mesin Kakuatan: 3pcs / kotak
Pikeun Kakuatan Hammer: 1pcs / kotak

Waktos prosés

Kuantitas (Sét) 1 - 10 > 10
Est.Waktos (dinten) 15 Pikeun dirundingkeun
HTB1zF.Aac_vK1Rjy0Fo760IxVXau

Pintonan produk

HTB1KNK3UZbpK1RjSZFyq6x_qFXaQ
HTB1b6JiadfvK1RjSszhq6AcGFXaM
HTB13
HTB1RqxNXIvrK1Rjy0Feq6ATmVXaB
HTB1t3VfXzzuK1Rjy0Fpq6yEpFXao
HTB1IK99FuGSBuNjSspbq6AiipXa9
HTB1LqNgXx_rK1RkHFqDq6yJAFXah

Mangsa Garansi

Parabot Kakuatan
NO. ITEM PERIODE HARANSI
1 Pigura, Las 10 taun
2 Cams 3 taun
3 Panungtun Rods 3 taun
4 tumpukan beurat 3 taun
5 Bantalan Rotary 2 taun
6 Katrol 2 taun
7 Lain 1 taun
Parabot Cardio
NO. ITEM PERIODE HARANSI
1 Pigura 10 taun
2 Motor AC 3 taun
3 Inverter 2 taun
4 Témbongkeun PCB 2 taun
5 Motor Cingcin 2 taun
6 Lain 1 taun
Catetan:
Mangsa jaminan dimimitian ti 60 poé sanggeus ninggalkeun pabrik.

FAQ

Q1: Sabaraha lami ngeunaan waktos kalungguhan?

A1: Dina 15-30 poé gawé

Q2: naon MOQ?

A2: 1 set pikeun parabot kakuatan sarta 5 susunan pikeun treadmills atanapi bikes latihan

Q3: Dupi anjeun gaduh sababaraha sertifikasi?

A3: Leres, kami parantos lulus CE, TUV, ISO9001, SGS, BV.

Q4: Kumaha ngeunaan pamayaran?

A4: Urang ngarojong T / T (deposit 30%, kasaimbangan 70%)

Q5: kumaha upami jasa saatos anjeun?

A5: Urang bakal ngirim Anjeun komponén haratis pikeun ngaganti hiji ruksak salila periode jaminan.

Q6: Dupi anjeun tiasa masihan kuring skéma ngeunaan klub gim?

A6: Sumuhun, urang tiasa masihan anjeun proyék tepat desain pangalusna haratis nurutkeun kuadrat jeung gagasan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ngaran Fungsional palatih Smith Mesin
    Barang EC-6890
    Ukuran Mesin (L * W * H (cm)) 1500*2150*2650mm
    Ukuran pakét 2650 * 1720 * 400mm
    Aplikasi Pamakéan komérsial, Center kabugaran
    NetBeurat 480KGS
    Gw 530 kg
    Ukuran tipe kualitas luhur baja Q235, pipa oval datar;100*50*3.0MM
    kabel kabel baja ø3.5 jacketed kalawan PVC ø5.5mm diaméterna luar
    Perlakuan permukaan Éléktrostatik nyemprot bubuk coated Free-lead jeung bébas-merkuri
    Las téhnologi las OTC

    HTB1WXpBatfvK1RjSspfq6zzXFXaL

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami