Aksésori

  • Bola Kabugaran Yoga Gelombang Bola Laju

    Bola Kabugaran Yoga Gelombang Bola Laju

    Rincian Gancang Nilai barang Tempat Asalna Propinsi Cina Shandong Ngaran Brand EXCT Jumlah Modél 58 cm laju bola Bahan PVC Gaya Yoga Hémisfér Ngaran Produk Gelombang speed bola Diaméterna 58 cm Beurat ngeunaan 6kg Bahan buleud PVC + base PP Bearing beurat ngeunaan 150-300kg Ngandung pompa , colokan gas, tali tarik, manual Warna pink, biru, wungu, kulawu Disarankeun ngeusian jangkungna 17-20cm Single pa ...
  • Kantong latihan kakuatan asesoris gym kualitas saé Kantong Bulgaria

    Kantong latihan kakuatan asesoris gym kualitas saé Kantong Bulgaria

    Kantong Bulgaria nguatkeun sareng ningkatkeun daya tahan otot tina cengkraman, pigeulang, panangan, taktak, tonggong, suku, sareng otot rotasi.Éta ogé ngabantosan ngawangun otot inti, koordinasi, sareng ningkatkeun taktak sareng mobilitas gabungan.Ieu dieusian ku keusik jeung wol.

  • Hideung matak Beusi dicét Kettlebell

    Hideung matak Beusi dicét Kettlebell

    Rincian Gancang Tempat Asal: Shandong Ngaran Brand: EXCT Jumlah Modél: EC-kt08 Aplikasi: GYM, pamakéan imah.Beurat: 2kg, 4kg, 6kg, 8kg, 10kg, 12kg.Logo: Permukaan Logo Disesuaikeun: palapis bubuk Fitur: Ramah lingkungan, henteu beracun, awét Fungsi: Latihan kakuatan anggota awak luhur Universal, Ngaran Universal: bel ketel dilapis bubuk Bahan: beusi tuang + palapis bubuk bungkusan: karton Ngaran produk palapis bubuk kettlebell Gaya Logo kettlebell tiasa nambihan logo khusus (Logo Layar Sutra) ...
  • Bal témbok EC-01

    Bal témbok EC-01

    Pamakéan latihan kakuatan dahan luhur Kelir Xuping, Héjo, Konéng, Bulao, jsb Bentuk Babak Bahan Bola ubar lemes dijieunna tina bahan karbon kualitas luhur dina beungeut cai, sewed kalawan benang sutra, sarta ngeusi katun PP, The counterweight filler nyaeta pasir halus seragam, Fitur Awét Ukuran 1KG/2KG/3KG/4KG/5KG/6KG/7KG/8KG/9KG/10KG/12KG Larapkeun Jalma Grup Kabugaran, pamakéan imah, GYM Rincian Gancang Tempat Asal: Shandong Brand N...
  • Bébas Alat Angkat Beurat Dumbbell adjustable

    Bébas Alat Angkat Beurat Dumbbell adjustable

    Tipe produk: Dumbbell adjustable

    Bahan: Silicon lamination + nilon

    Beurat Range: 5-52.5lbs/2.5kg-24kg

    Latihan Sadia: 30+

    Setélan beurat: 15

  • Hot sale beurat angkat dumbbell

    Hot sale beurat angkat dumbbell

    Tempat Asal: Cina

    Ngaran Brand:EXCT

    Sertifikasi: CE

    Fungsi: Bodybuilding

    packing: bungkusan pengiriman barang standar

    warna: hideung

  • Ngagantung kantong tinju beurat

    Ngagantung kantong tinju beurat

    1.Professional produk sagala jinis kantong tinju, jualan produk sakuliah dunya, kapuasan customer tinggi

    Ukuran warna 2.Customized jeung LOGO nurutkeun sarat customer

    3.Every komponén dijieunna tina bahan kualitas luhur

    4.Custom produksi saum sareng kualitas alus kalawan logistik merenah tur jasa saatos-jualan

  • Beusi warni vinyl dumbbell Kettlebell

    Beusi warni vinyl dumbbell Kettlebell

    1.New sarta kualitas luhur

    2. Kabiasaan latihan Kettlebell bisa latihan jeung patung sakabéh awak anjeun, hususna keur otot inti

    3. husus-dirancang cecekelan lega pikeun cekelan leungeun

    4. Lega cecekelan mantuan nyegah bruising tina tonggong leungeun jeung pigeulang

    5. Sampurna pikeun kabugaran, tinju sareng seueur program latihan anu sanés